Social mediabeheer

LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter; er zijn genoeg kanalen om je producten of diensten onder de aandacht te brengen. Om je expertstatus te verstevigen en je naamsbekendheid te vergroten.

De meeste ondernemers lopen echter stuk op de factor tijd. Het kost vrij veel tijd om regelmatig interessante posts te plaatsen. De meeste goede voornemens op dit gebied verwateren daarom vaak net zo snel als ze bedacht zijn.

Het hele jaar door goede posts

Het klinkt niet zo heel ingewikkeld: een paar keer per week post je iets en zo blijven al je volgers tot in detail op de hoogte van het wel en wee van jouw bedrijf. Van al je mooie aanbiedingen, nuttige workshops en nieuwe diensten. Maar dat betekent wel dat je content moet hebben: foto’s, tekstjes, en andere content die de moeite van het delen waard is.

En dit is precies het moment waarop het vaak fout gaat. Want voor een week is het niet zo moeilijk te regelen, voor twee weken lukt het ook nog wel, maar week in week uit, het jaar rond kwalitatief goede posts verzorgen, dat is andere koek.

Wij denken met je mee en regelen het

Daarom mag je het gerust op ons bordje schuiven. Dan regelen wij alles wat jij niet wilt regelen. Misschien heb je alleen maar een stok achter de deur nodig: bijvoorbeeld in de vorm van een handige contentkalender, zodat je precies weet wat je wanneer en waar post. Maar we kunnen het ook voor je posten, zelf voor input zorgen en reageren op reacties. Wat jij wil.

Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

Social mediabeheer een post per week
Social mediabeheer twee posts per week
Social mediabeheer drie posts per week

Social mediabeheer een post per week

Social mediabeheer twee posts per week

Social mediabeheer drie posts per week