Een website

Je website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Het is vaak het eerste wat (potentiële) klanten van je bedrijf zien. En je weet het: de eerste indruk is bepalend en die kun je niet over doen.

Daarom is het van belang dat jouw klanten niet afhaken op een onoverzichtelijke site, waar ze niet à la minute vinden wat ze zoeken. Je kleurstellingen, afbeeldingen en teksten zijn van groot belang voor je bezoekers en voor Google.

WordPress of een ander CMS

Voordat we enthousiast voor je aan de slag gaan, gaan we eerst met je in gesprek. Over je doelgroep, je producten of diensten en natuurlijk over wat je precies wil. Jij beslist wat je aan ons uitbesteedt en wat je zelf doet. Maar waarvoor je ook kiest: wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website SEO-proof en gebruiksvriendelijk is.

Opgefrist of gloednieuw

Heb je al een website die nog prima voldoet, maar niet helemaal meer up-to-date is? Dan frissen we de bestaande site voor je op. Wat dat opfrissen inhoudt, dat bespreken we samen: nieuwe teksten, nieuwe afbeeldingen, een andere menu-structuur of alleen een uitgebreide SEO-check? Het is aan jou. Een volledig nieuwe site kan ook, via een WordPress-template, of op maat gemaakt via een ander CMS. 

Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

De opgefriste WordPress website
De gloednieuwe WordPress website
De maatwerk website

De opgefriste WordPress website

De gloednieuwe WordPress website

De maatwerk website