Een training

Jouw kennis en vaardigheden vergroten, zodat je daarna zelf efficiënt aan de slag kan; dat is voor ons het ultieme trainingsdoel. Daarom bestaan al onze trainingen uit een mix van theorie en praktijk.

Wij zijn ervan overtuigd dat een stevige theoretische basis belangrijk is, maar dat je met alleen theoretische kennis niet zo ver komt. Je moet oefenen, fouten maken en feedback krijgen. Dan pas word je goed in wat je doet.

Bij ons, of bij jou

We geven onze trainingen meestal in de trainingsruimte van ons eigen kantoor, maar een incompanytraining kan ook. Dan komen we bij jou en stemmen we de training af op de mate van voorkennis van jouw werknemers en passen we ook onze voorbeelden en praktische opdrachten hierop aan.

Ook na de training zijn we er nog voor je

Als je een van onze trainingen hebt gevolgd, dan sta je er daarna echt niet alleen voor. Wij bieden nazorg :-). Dat betekent concreet dat je sowieso een e-book krijgt, waarin je de hele training nog eens kunt nalezen. En meestal, afhankelijk van de training die je gevolgd hebt, staan in dit e-book ook nog checklists, sjablonen, handige tips en allerlei extraatjes waarmee jij je voordeel kunt doen. Bovendien mag je jouw blog, webtekst, vacaturetekst of nieuwe website altijd nog eens aan ons voorleggen en dan kijken wij met je mee en geven we je feedback.

Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

De training effectief bloggen
De training webteksten basis
De training webteksten gevorderd
De training WordPress

De training effectief bloggen

De training webteksten basis

De training webteksten gevorderd

De training WordPress