Een tekst

Jij hebt één of meerdere teksten nodig en wij schrijven graag teksten. Dat is dus alvast een mooi begin. Om het overzichtelijk voor je te houden, kun je hieronder klikken op de tekst die je nodig hebt en dan krijg je daarover meer informatie.

Afstemmen op doelgroep

In z’n algemeenheid kunnen we je wel alvast vertellen dat we iedere tekst afstemmen op jouw doelgroep: we houden rekening met de tone of voice, zinslengte, woordkeuze, het al of niet gebruik van jargon en de mate van voorkennis.

SEO

Uiteraard houden we ook rekening met de vindbaarheid van je tekst, oftewel met SEO. Want Google ziet graag unieke, foutloze teksten met relevante informatie. Dus dat regelen we voor je. Zo nodig checken we of er genoeg ‘calls-to-action’ zijn en zetten we onze kennis van neuromarketing in om jouw verhaal zo aansprekend mogelijk te vertellen. Is er een zoekwoordenonderzoek nodig? Dan regelen we dat ook.

Webteksten

Goede, pakkende teksten op je website zijn van groot belang. Je kunt heel veel tijd, geld en energie steken in de ontwikkeling van een fancy website, maar als de teksten niet kloppen, dan haal je dat geld niet terug.

Wij kunnen je daarbij helpen.

Nieuwsbrieven

Jij houdt graag je klanten op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en andere interessante wetenswaardigheden. Het lukt je alleen niet om op regelmatige basis een goed gevulde nieuwsbrief de deur uit te doen.

Wij kunnen je daarbij helpen.

Blogs

Steeds meer ondernemers schakelen ons in om blogs schrijven. Logisch, want om op regelmatige basis te bloggen, moet je het wel leuk vinden om te schrijven. En dat vinden veel ondernemers niet.

Wij kunnen je daarbij helpen.

Productteksten

Misschien verkoop je geurkaarsen, kerstpakketten of fietsonderdelen. Of heel wat anders. Het maakt voor ons eigenlijk niet uit, want wij verdiepen ons met plezier in ieder product. Om aantrekkelijke productteksten te schrijven voor jouw website of webwinkel.

Wij kunnen je daarbij helpen.

Testimonials

Nieuwe klanten willen weten wie je bent en waar je voor staat en dat horen ze het liefste van je huidige klanten. Daarom zijn positieve testimonials, of reviews, de beste reclame voor jouw product of dienst.

Wij kunnen je daarbij helpen.

Vacatureteksten

Goed personeel is soms lastig te vinden. Je wilt medewerkers die betrouwbaar zijn, goed werk leveren én van toegevoegde waarde zijn voor je team. Kortom, jij gaat voor kwaliteit.

Wij kunnen je daarbij helpen.