Naupar

Gloednieuwe webteksten

Voor Naupar doen we veel eindredactiewerk en daarnaast (her)schrijven we allerlei teksten. Onderstaande teksten hebben we geschreven voor verschillende websites gericht op bedrijfsuitjes..

Sunset Cruise

Houdt je team van actie én ontspanning? Zeil dan met ons mee op de Sunset cruise! Eerst een paar uur lekker zeilen (goed voor het teamgevoel!) en daarna ultiem ontspannen. ’s Middags gaan jullie aan boord van één van onze adembenemende zeilschepen, de Stedemaeght, de Abel Tasman, of de de Willem Barentsz. De bemanning staat al voor jullie klaar, met een ‘shot voor de boeg’. Daarna begint het grote genieten. Jullie hijzen de zeilen, het schip vaart uit en dan is het nog hard werken om het schip zeilend te houden. Maar vergeet ondertussen niet te genieten van het weidse uitzicht, de wind langs je gezicht en de prachtige zonsondergang! En daarna: tijd voor ontspanning! De bemanning heeft de barbecue op het dek klaargezet: eet smakelijk!

 

Cruise along

Wat dacht je van een dag zonder computers, dossiers, meetings, briefings en automatenkoffie? In plaats daarvan ga je met je collega’s een middagje varen. Jullie gaan aan boord van één van onze imposante zeilschepen, de Stedemaeght, de Abel Tasman, of de Willem Barentsz en daar laten jullie alles los; eerst gaan jullie lekker actief zeilen, om daarna volledig te ontspannen. Voel de zachte deining van het schip, geniet van het prachtige uitzicht, van de ondergaande zon en natuurlijk van ons overheerlijke Hasta la Pasta-buffet. Kortom: eerst samen actief aan de slag (zo leer je je team van een hele andere kant kennen!) om daarna te ontspannen met een hapje en een drankje. Je collega’s zullen hier nog lang over napraten!

 

Barbecue cruise

Zin in een uitgebreide barbecue? Gezellig! Dat kan natuurlijk op veel locaties, maar als jij je collega’s écht een plezier wil doen, dan regel je een barbecue op het water! Wij hebben de mooiste driemasters van de Nederlandse binnenwateren in onze vloot: de Stedemaeght, de Abel Tasman en de Willem Barentsz. Aan boord van deze schepen kunnen we een uitgebreide barbecue aan dek voor jullie organiseren. Zo zijn jullie verzekerd van een unieke dag. Eerst lekker zeilen en daarna, met de wind door je haren en een drankje in je hand, genieten van de omgeving en van leuke gesprekken met je collega’s. Want daar heb je nu eindelijk tijd voor!

gebruikte vaardigheden: inlezen, schrijven, redigeren, eindredactie

Hi Marianne. Ik wilde even aangeven dat ik het erg fijn vindt hoe de samenwerking tot nu toe verloopt. Flexibel, snel en goed. Dank je wel!

Judith Blanken

marketing coördinator/online marketeer, NAUPAR