Originele productteksten voor Puurgeschenk

Opgefriste productteksten

Voor kerstpakkettenleverancier Puurgeschenk hebben we alle productteksten van hun kerstpakketten herschreven. Onderstaande teksten zijn hier een voorbeeld van.

voorbeeld van een van onze teksten

KERSTPAKKET 100% BIOLOGISCH

Onze versie: Een mooi, eerlijk en puur pakket. Boordevol met biologische producten, voor iedereen die houdt van lekker en natuurlijk eten. In dit pakket vind je genoeg ingrediënten voor een uitgebreid ontbijt of een stevige lunch met familie of vrienden. Gezellig met z’n allen eten, praten en lachen. Tijd om herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken.

Origineel: Het grote aantal biologische producten, gemaakt van natuurlijke ingrediënten van de boer, zoals aardappelen, graan, maïs en pompoen in dit kerstpakket spreekt ongetwijfeld iedereen aan door de authentieke, pure en eerlijke uitstraling.

KERSTPAKKET BARBECUE BARREL

Onze versie: De barbecue is niet meer weg te denken uit onze eetcultuur. Hoewel de meeste mensen ‘zomer-barbecueërs’ zijn, is de winterbarbecue bezig aan een snelle opmars. Steeds meer mensen ontdekken de romantiek van een BBQ met vuurkorven en terrasheaters. Samen een spiesje delen onder een warme plaid en een Irish Coffee toe. Om lekker warm te blijven. Met dit pakket kan het. En als je toch liever de zomerbarbecue doet, dan kan dat ook: er zit alvast een frisse Corona bij en je BBQ-barrel gebruik je na de maaltijd gewoon als koelemmer voor je drankjes. Handig!

Origineel: Mooi BBQ-weer! Barbecueën kan je in de winter en in de zomer. Een multifunctionele BBQ om te grillen maar ook om als koelemmer te gebruiken. Wie wordt er niet blij van dit BBQ-pakket!

KERSTPAKKET DE PROEVERIJ

Onze versie: We zouden dit pakket ook wel het ‘lekkerbekken-pakket’ kunnen noemen. Voor de Bourgondiërs onder ons is dit het ultieme pakket. Boordevol met Mediterrane lekkernijen, zoals olijven, pesto en Serranoham. En voor wie behoefte heeft aan wat stevigere snacks: met de broodmix bak je je eigen verse brood en daarbij serveer je dan een dampende kom tomatensoep. En zelfs het opdienen is met dit pakket heel feestelijk: er zit een bijzondere serveerplank bij, waarop je kunt schrijven wat je serveert. Of je schrijft er een liefdevolle kerstboodschap bij, dat kan natuurlijk ook.

Origineel: Een serveerplank waar je op kan schrijven. Met het bijgeleverde krijt schrijf je het gerecht of product op de plank. Hoe handig is dat. Een gezellig kerstpakket waar het samen proeven van lekkernijen centraal staat.

 

gebruikte vaardigheden

  • inlezen
  • overleg met klant over doel en doelgroep
  • schrijven

reactie van onze opdrachtgever

Wij gingen met Somnium in zee zodat we zelf meer tijd hadden voor onze corebusiness. Vooraf waren we vooral nieuwsgierig naar de stijl van schrijven. Of de toon van de teksten wel zou aansluite bij ons bedrijf. Maar de twijfels daarover zijn  volledig weggenomen, want we zijn zeer tevreden en vinden het leuke teksten.

Ook de directe samenwerking en het snel schakelen van Somnium is ons goed bevallen.

 

 

 

Monique Klaver

eigenaar, Puurgeschenk

Share This