Klantverhaal: “Dweilorkest viert tienjarig jubileum op schip Naupar.”

door

Blije klanten, dat wil iedere ondernemer, toch? En als je die blije klanten hebt, dan is het ook leuk als zij hun inspirerende verhalen willen delen. Zodat andere (potentiële) klanten de meerwaarde van jouw bedrijf ook zien. Zodat ze geïnspireerd raken, goede ideeën opdoen en mogelijkheden zien die ze nog niet zelf hadden bedacht.

Inspirerende verhalen

Wij schrijven die verhalen. Zoals voor rederij NAUPAR. We interviewen hun klanten, bijvoorbeeld omdat ze zijn getrouwd op een schip. Of omdat hun bedrijf het zoveeljarig jubileum vierde, of omdat ze een schip als bijzondere locatie voor een modeshow hebben gebruikt. Altijd mooie, leuke, inspirerende verhalen dus. En dat kunnen we ook voor jouw bedrijf doen. Met plezier, want niets is leuker dan een mooi verhaal delen!

Lees hier het verhaal van een vrolijk dweilorkest, dat het tienjarig jubileum vierde op een van de schepen van NAUPAR:

Dweilorkest viert tienjarig jubileum op schip

Het Helmondse dweilorkest Navenant vierde vorige maand haar tienjarig jubileum. En dat deden ze in stijl, op topzeilschoener Grietje. Het hele orkest scheepte in de haven van Enkhuizen vrolijk in. Zonder hun instrumenten, dat wel: ‘we kwamen met de trein, dus al onze instrumenten meenemen was wat te veel van het goede, maar we hadden wel een keyboard mee. Konden we toch nog muziek maken!’ Want een weekendje weg of niet, bij een dweilorkest hoort toch muziek.

Van Enkhuizen naar Hoorn

Vanuit Enkhuizen zette het schip koers richting Hoorn. De orkestleden waren nog fris en fruitig, dus die hielpen graag met het hijsen van de zeilen. Een van de musici stond aan het roer, en zo ging het hele gezelschap op weg. Eerst nog een beetje terughoudend, want eigenlijk waren ze bang om zeeziek te worden. Niemand van het gezelschap had zeilervaring, dus niemand wist ook zeker of hun maag de deinende golven kon trotseren. Maar hun zorgen waren gelukkig voor niets: het voormalige tankschip Grietje lag stabiel op het water, de wind was niet té onstuimig en niemand belandde groen en geel over de reling.

Eenmaal aangekomen in Hoorn hadden ze tijd genoeg om het pittoreske stadje te verkennen en een gezellig kroegje op te zoeken. Het weer zat mee en de leden van het orkest genoten volop:’ Het was zó gezellig! We vonden het ook heel erg leuk om ons jubileum op een schip te vieren. Gezellig alleen met ons eigen gezelschap bij elkaar en alle tijd om bij te praten en te genieten. De schipper was erg vriendelijk en zorgde er ook zeker voor dat de sfeer er goed in zat.’

Live muziek in de haven

Toen de Helmonders uit de kroeg weer terug op het schip kwamen, was het tijd voor muziek. Het keyboard werd tevoorschijn gehaald en op het dek begonnen ze uit volle borst te zingen. Voor de andere schepen die naast hen aangemeerd lagen, was deze onverwachte live muziek reuzegezellig en al snel zongen de aanwezigen op de andere schepen enthousiast mee!

De volgende dag voer de Grietje over het IJsselmeer weer terug naar Enkhuizen. Dit keer hadden de orkestleden minder zin om fanatiek aan de slag te gaan en hebben ze vooral genoten: van het zonnetje, de wind, het uitzicht en van elkaars gezelschap. En nu, bijna een maand na dato, kijken ze nog steeds vol enthousiaste verhalen terug op dit geslaagde weekend. Gelukkig hebben ze de foto’s nog :-D.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *