Handig boekje, een echte must have/must-have/musthave!

door

Tijdens het schrijven zoek ik regelmatig dingen op en uit. Dan vraag ik me ineens af of ik een liggend streepje moet gebruiken, of ik een spatie moet gebruiken na een slash, met een hoofdletter moet beginnen na het gebruik van de welbekende drie puntjes (…) en wat ook alweer het verschil in gebruik is tussen dubbele en enkele aanhalingstekens.

Allemaal te vinden op internet, maar soms nog veel sneller in het handige boekje van Onze Taal: Leestekens. Wat mij betreft een must have voor iedereen die dagelijks met taal werkt. Bij mij ligt het altijd binnen handbereik op mijn bureau. Met dank aan eindredacteur Heleen overigens, want die deed het mij cadeau smile.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This